Brämaregatan 11 41 704 Göteborg

Om oss

Välkomna till Kvilletorgets Trafikskola!

Vi tror på en individuell utbildning. Varje elev har olika förutsättningar och behöver hjälp på olika sätt. Vår uppgift är att coacha fram eleven till målet, i det här fallet ett körkort.
Självklart vill vi att du blir en så säker förare som möjligt! Det är därför av största vikt att hämta eleven på den nivå som den befinner sig på när man påbörjar en körkortsutbildning.

Rajesh Tengli
Rajesh Tengli
Augusti 25, 2023
I passed my driving test yesterday. The success was because of the excellent teachers Roger and Jakub, who taught patiently how to drive properly following all the rules in Sweden, which even with previous experience of driving I found it difficult initially. Also Komal the administrator helped with scheduling of the classes as per my convivence. I highly recommend this driving school.
shino abdilahi
shino abdilahi
Augusti 21, 2023
Jag har nyligen avslutat min tid på Kvilletorget trafikskola och måste lyfta fram den fantastiska upplevelsen 🌟🚗. Personalen där gav verkligen en varm känsla och de visste verkligen vad de gjorde. Jag måste särskilt nämna min trafiklärare, Roger, som spelade en avgörande roll i min framgång. Hans tålamod och förmåga att förklara trafikregler och körfärdigheter på ett enkelt och begripligt sätt var enastående. Han skapade en trygg och stöttande miljö där jag kunde lära mig och utvecklas utan att känna mig stressad. Hans ständiga uppmuntran och positiva återkoppling hjälpte mig att bygga upp mitt självförtroende och verkligen känna mig redo för körprovet. Jag vill inte heller glömma bort Komal och Jakob som alltid var där och stöttade mig. Om du funderar på att ta körkort och vill ha en trafikskola som är både hjälpsam och ger dig självförtroendet du behöver, så är Kvilletorget Trafikskola verkligen platsen att vara på!
Viggo Markeus
Viggo Markeus
Augusti 21, 2023
Oerhört givande körlektioner med deras lärare. Det finns alltid något att lära sig. Klarade både teoriprov och körprov med god marginal. Ligger också väldigt nära till körprovsförättaren på Hisingen. Dock något osmidig lektionsbokning.
vahide damani
vahide damani
Augusti 9, 2023
Kvilletorgetstrafikskola är bäst. I den här trafikskola ökar du dina chansen för att nå ditt mål med ta körkort. Personal är hjälpsam. STARKT REKOMENDERAR⚘🌷🌹🌺
iheavense
iheavense
Juli 29, 2023
Google won’t let me post my previous review because it was “against their policies” so I’ll try again: if you don’t want to be part of Gothenburg’s traffic problem, then consider taking lessons here with Jakup and Roger. And then you can join me observing and judging all the stupid drivers on a daily basis.
Jiapeng Sun
Jiapeng Sun
Juli 28, 2023
Roger is really good at explaining those point s might confuse u in the driving, recommend!!
Vilgot Blackås
Vilgot Blackås
Juli 27, 2023
Rekommenderar Roger 👍
Hampus Borg
Hampus Borg
Juli 20, 2023
Övningskörde med Roger och Jakob. Bra lärare! Professionella och seriösa, rekommenderas!
Vanja Mitrovic
Vanja Mitrovic
Juli 13, 2023
Jag hade letat väldigt länge på en bra trafikskola som jag skulle vara säker på var rätt för mig. Sökte väldigt mycket runt efter trafikskolor som hade bra recensioner och hitta Kvilletorgets Trafikskola. Jag måste bara säga att min personliga upplevelse med trafikläraren Roger var otroligt lärorik. Har lärt mig så mycket av honom och inte nog med det, utan jag fick även lära känna Roger under denna resan. Kände mig så bekväm att prata med honom och kände även lättnad när jag fick inse att det var okej att göra misstag ibland. Blev inte lika mycket pressad till att känna att allt måste gå perfekt från början. Mitt självförtroende i mig själv ökade och tack vare det blev min självständiga körning mycket bättre. Jag fick alltså lära mig att det blir bättre och att det till slut blev det. Allt tack vare Roger! Väldig trevlig personal från både receptionen samt trafikläraren som genomförde Risk-1 med oss trafikelever. De lär inte enbart ut på en proffesionell utan även en personlig nivå som gör hela resan till något mer minnesvärt än vad man kan tänka sig. Tack för allt:)
fengjuan tian
fengjuan tian
Juni 27, 2023
Jättebra trafikskola ,jag har klarat vägprovet, tack!